Dupa ce a adus muntele in capitala, Mountain Dew duce capitala la munte!

Mountain Dew invita toti amatorii de sporturi extreme la Predeal unde sambata, 11 februarie, in fata Cabanei Fulg de Nea, se va da startul la Mountain Dew Best Trick, o spectaculoasa competitie de snowboarding prin complexitatea traseului si a obstacolelor. Evenimentul se situeaza in continuarea editiei 2006 a primului concurs de snowboarding urban, Mountain Dew City Slide, ce a avut loc in fata Teatrului National in cursul weekend-ului trecut.

Distractia isi muta sediul la munte asa ca pregatiti-va pentru un weekend energetic de vacanta, cu multa zapada si experiente de neuitat. Abilitatile riderilor vor fi incercate la maxim in cadrul acestei sesiuni de freestyle deschis tuturor doritorilor de senzatii tari. Traseul va fi alcatuit din patru obstacole, doua kicker-e si doua rail-uri ce vor fi abordate pe rand. Racerii amatori nu vor fi nici ei neglijati - duminica, Mountain Dew ii va provoca la un concurs de slalom in paralel.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related