Pepsi inaugureaza Patinoarul Pepsi Sinaia

Pepsi pregateste consumatorilor sai o noua surpriza menita sa le anime ultimele zile de iarna si sa le ofere un prilej pentru relaxare si distractie: Patinoarul Pepsi se muta in mod oficial la Sinaia in cautarea zapezii. Deschiderea oficiala a Patinoarului Pepsi Sinaia va avea loc sambata, 11 februarie 2006, ora 17.00, in Parcul Dimitrie Ghica, la numai doi pasi de Hotel Sinaia.

Patinoarul Pepsi Sinaia reprezinta un concept inedit de petrecere a timpului liber: patinaj, concerte si buna dispozitie intr-un spatiu de 600 metri patrati unde se desfasoara activitati variate pe parcursul intregii zile. In spiritul caracteristic, Pepsi lanseaza o noua provocare la distractie. Rezultatul: concursuri, muzica buna, animatie permanenta alaturi de Mc Nino (Atomic TV) si multe alte surprize. La deschidere vor fi prezenti grupul umoristic "Spitalul 9" si trupa de muzica "Fly Project". Ziua Indragostitilor nu va trece nici ea neobservata, in cursul acestui weekend "curajosii" ce vor spune "da" vor primi un certificat de casatorie valabil 24 de ore si numeroase premii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related