HIPPOS comunica evenimentul artistic international OPEN 15

HIPPOS comunica evenimentul artistic international OPEN 15

HIPPOS a castigat in urma cu cateva luni contul de creatie al expozitiei internationale de sculpturi si instalatii OPEN 15 ce se desfasoara anul acesta la Venetia in septembrie, informeaza un comunicat de presa emis de agentie. Astfel, HIPPOS va realiza pentru aceasta editie identitatea vizuala, branding-ul si un eveniment ce combina social media cu arta contemporana.

"Contul de creatie pentru OPEN 15 este un proiect pe care ni l-am dorit si care ne onoreaza inclusiv pentru ca ne–a oferit o provocare atipica: sa folosim creativitatea in promovarea unui eveniment artistic international de o asemenea amploare, cu intentia de a completa in mod neutru structura conceptuala, fara a distrage atentia de la continutul proiectului. In plus, ne-a oferit oportunitatea de a pune in discutie starea actuala a culturii si artei in general si de a ne aduce astfel contributia la interactiunile desfasurate cu ocazia evenimentului din acest an de la Venetia", a declarat Martin-Emilian Balint (Director de creatie, HIPPOS).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related