Intersport si GAV au adus sportul mai aproape de oameni la ADfel 2012

Intersport si GAV au adus sportul mai aproape de oameni la ADfel 2012

Sportul este pentru toata lumea – aceasta a fost ideea din spatele prezentei Intersport la evenimentul de publicitate neconventionala ADfel 2012, potrivit unei informari de presa emise de GAV. Astfel, terasa Fabrica a fost echipata pe toata durata evenimentului cu echipamente sportive, iar participantii au putut lua parte la diverse probe sportive "altfel".

O masa de pe terasa a fost inlocuita cu una de ping-pong la care se putea continuare servi o bere rece, toaletele au fost accesorizate cu schiuri si bete ce sustineau pozitia schiorului la baie, iar unul din peretii terasei a fost transformat in wall de Facebook. Like-ul offline putea fi acordat cu ajutorul unei mingii de fotbal si era apoi rasplatit cu vochere de cumparaturi.

"La ADfel, Intersport ne-a adus aminte ca suntem intotdeauna inconjurati de sport, chiar daca nu constientizam intotdeauna acest lucru. Pe terasa de la Fabrica, in cadrul ADfel, Intersport a profitat de situatii mai mult sau mai putin cotidiene pentru a le scoate in evidenta calitatile sportive. Astfel, Intersport a adus sportul oamenilor in 'mediul lor natural' ... adica pe terasa", a declarat Lucian Georgescu (Managing Partner, GAV).

"De ce Intersport la ADfel? Credem cu tarie intr-un stil de viata sanatos, bazat pe sport, si implicit in misiunea noastra strategica de a aduce sportul mai aproape de oameni…oriunde s-ar afla! De aceea avem grija sa nu pierdem nicio oportunitate de a transpune in fapte concrete sau, daca vreti, de a aduce in offline ceea ce credem, ne caracterizeaza si ne asigura motivatia de a merge mai departe: (bringing) SPORT TO THE PEOPLE", a adaugat Adrian Handra (Marketing & PR Manager, Intersport Romania).

La dezvoltarea activarii au contribuit echipele :

GAV : Marius Rosu (Director de Creatie), Vali Ionescu (Art Director), Radu Nantu (Copywriter) si Ioana Avram (Social Media Manager).

Intersport : Adrian Handra (Marketing & PR Manager) si Cristina Vasilescu (Marketing Assistent).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneRelated