Marketingul Direct sub lupa, pentru prima data in Romania

Marketingul direct. Bidimensional. Tridimensional. In plic, in cutie, pe web, in magazin, la eveniment, sau toate la un loc. Personalizat, relevant, strategic. Cu rezultate masurabile. Rational si emotional. Fara limite. Direct. Marketingul direct inseamna mai mult decat crezi! Sub aceasta promisiune se va desfasura pe 1 si 2 iunie RoDirect 2006, prima conferinta internationala de marketing direct din Romania. Doua zile in care specialisti ai acestui domeniu vor impartasi din cunostiintele lor, acumulate fie in tara noastra, fie in Europa si SUA.

Cine sunt invitatii conferintei RoDirect, detalii despre temele lor si abordarile inedite pe care ni le vor prezenta pe 1 si 2 iunie in cadrul conferintei RoDirect 2006 se poate afla pe site-ul www.rodirect.ro. Pe site-ul evenimentului se pot face si inscrieri online, si toti cei interesati de marketingul direct isi pot asigura un loc la conferinta cu un simplu click.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related