Solo de tastatura de la Old Spice

Solo de tastatura de la Old Spice

Nu-s multe campaniile pe care odata ce le gasesti pe net te transforma in ciudatul care face sa se intorca toate capetele din birou cu rasul lui. Cam asa s-a intamplat ieri cu mine cand am dat peste ultima gaselnita Wieden+Kennedy Portland, carora se pare ca le iese glazura de viral de cele mai multe ori in ultimul timp cand coc ceva.

Se ia un brand veteran si uncool, se pune pe hartie intr-un brief si se baga la cuptorul celor mai pe val creativi din Portland – unul din putinele orase americane faimoase pentru faptul ca populatia majoritara sunt hipsterii (vezi serialul Portlandia). Rezultatul se serveste la un click distanta in toata lumea, unde utilizatorii se transforma treptat in experti ai cantatului la tastura. Dupa ce Terry Crews, actor, dar si sportiv american, ne arata cum isi foloseste muschii ca sa produca armonii muzicale, fiecare utilizator isi poate crea propria simfonie mai mult sau mai putin melodioasa, dar cu siguranta amuzanta. Incercati si voi aici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related