[AdLife] Andy Lita: "Primul salariu a fost primit de la un fast food din Germania, unde am facut multi cartofi prajiti"

[AdLife] Andy Lita: "Primul salariu a fost primit de la un fast food din Germania, unde am facut multi cartofi prajiti"

Andy Lita (Business Unit Director, Ogilvy) este un tip indragostit iremediabil de fiul lui. Cand veti citi acest articol o sa va amintiti de vremurile cand erati mici si venea tata acasa si voi il intampinati emotionati. Sau poate o sa va doriti si voi un tata publicitar. Despre cum a ajuns de la microfonul de radio la meseria de tata trecand prin colectii muzicale si experiente din armata cititi in interviul pentru rubrica AdLife.

Am 39 de primaveri creative, desi mi se spune ca ma comport ca si cand as avea vreo 15. Am copilarit pe strazile din Victoria sau, mai exact, pe spatiile verzi dintre ele. Cand eram mic voiam sa devin foarte multe si imi rezerv dreptul de a ma razgandi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related