Gavrila&Asociatii si Zapp marcheaza gol dupa gol cu "Grupul tau, oricare ar fi el"

In toamna aceasta, grilele televiziunilor romanesti s-au imbogatit cu trei noi episoade dintr-un serial cu priza la abonatii din Romania - Zapp Share Free. Noua etapa din evolutia serviciului vedeta de la Zapp anunta o schimbare de substanta in viata abonamentului. Dupa lansarea trilogiei "Vorbesti gratis in grupul tau, oricare ar fi el", Zapp Share Free depasea statutul de abonament preferat al oamenilor de afaceri, pozitionandu-se ca cel mai bun abonament de grup, lucru foarte evident in cele trei executii semnate Gavrila&Asociatii.

"Dupa ce Mesterul Manole a convins lumea ca Zapp Share Free reprezinta cea mai buna optiune pentru grupuri de 10 si chiar 15 parteneri, am incercat cu Fratii Vazanichi, Grupul Manechinelor Care Beau Doar Apa Plata Cu Lamaie si Clanul Decoratorilor de Usi sa demonstram ca Zapp Share Free este cel mai bun abonament pentru grup, indiferent de tipul acestuia", spune Alina Gavrila, director de creatie la Gavrila&Asociatii.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related