Doar 32% dintre membrii IAA Romania spera intr-o crestere a industriei pentru 2014

Doar 32% dintre membrii IAA Romania spera intr-o crestere a industriei pentru 2014

"Optimism moderat sau pesimism justificat de criza care nu se mai termina?", aceasta a fost intrebarea la care Asociatia IAA Romania a dorit sa afle raspunsul propunand membrilor sai un studiu blitz despre sanatatea industriei. Derulat in perioada martie – aprilie 2014, studiul isi propune sa constituie un moment de pornire pentru un proiect ce o sa aiba un caracter permanent: masurarea in patru valuri pe an a perceptiei membrilor IAA despre "starea sanatatii" publicitatii si despre trendurile ce se contureaza la nivel de industrie, arata un comunicat emis de IAA.

Dupa un an 2013 ce a adus o noua scadere a pietei (pentru al cincilea an consecutiv) doar 33% dintre agentiile de creatie si 35% dintre clienti crediteaza anul 2014 ca fiind aducator de crestere la nivel de industrie.  In acelasi context, agentiile de media si mass-media pastreaza inca o mare doza de pesimism (40% prognosticand scadere continua).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related