Mihaela Barsan (FourHooks): Femeile in afaceri nu sunt o exceptie, ci o prezenta naturala, chiar daca poate au putin mai mult de tras decat colegii lor

Mihaela Barsan (FourHooks): Femeile in afaceri nu sunt o exceptie, ci o prezenta naturala, chiar daca poate au putin mai mult de tras decat colegii lor

Si asta nu din cauza prejudecatilor, cat a propriilor obstacole interne, spune Mihaela Barsan (CEO & Co-Founder, at FourHooks). Altfel, mediul de business este destul de deschis la minte. In ceea ce priveste feminismul, ea nu crede ca preconceptiile se modifica prin miscari feministe. In Romania este nevoie de mai multa educatie si respect.

In primul rand, definiti "macho". Per ansamblu, in societatea romaneasca, barbatul e capul familiei si femeia poarta responsabilitatea casei si a copiilor, dincolo de job. E asta macho? :)

Mediul de business este destul de deschis la minte, din punctul meu de vedere. Femeile in afaceri nu sunt o exceptie, ci o prezenta naturala, chiar daca poate au putin mai mult de tras decat colegii lor. Nu neaparat prin discriminare sau idei preconcepute, ci pentru ca au de depasit niste obstacole ale lor, interne, care tin de “apucaturi sau complexe” tipice feminine. S-ar putea ca aici sa fiu misogina :D

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related