Leo Burnett este singura agentie romaneasca nominalizata de doua ori la Euro Effie

Leo Burnett a reusit inca o performanta fara precedent in industria de advertising din Romania - agentia a fost nominalizata, pentru a doua oara, la Euro-Effie Awards, cea mai prestigioasa competitie europeana ce recompenseaza eficienta campaniilor de publicitate implementate la nivel regional. Campania cu care Leo Burnett a obtinut nominalizarea anul acesta este "Tide pentru Supermame", conceputa pentru brandul Tide, client Procter & Gamble.

Nominalizata la categoria FMCG (bunuri de larg consum), campania este adresata mamelor si s-a remarcat prin executii, care au trecut de barierele comunicarii clasice. "Tide pentru Supermame" a fost creata de Leo Burnett Romania si implementata cu success in alte tari din Balcani (Bulgaria, Bosnia Hertegovina, Serbia, Muntenegru, Moldova, Macedonia).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related