Dispozitivul holografic 3D vine in premiera la Print & Sign, intre 8 si 11 septembrie

Dispozitivul holografic 3D vine in premiera la Print & Sign, intre 8 si 11 septembrie

Perceptum Marketing and Communication Agency lanseaza invitatia la un eveniment unic in Romania. In perioada 8-11 septembrie 2015 in cadrul Print &Sign de la Romexpo, intre orele 10.00-18.00, la standul Perceptum, veti putea interactiona in premiera cu dispozitivul holografic 3D DreamOC.

"Se spune ca marile branduri au fost construite prin mari povesti, dar oare naratorii acestor mari povesti, cei care au oferit unicitate si emotie cuvintelor asezate-n pagina, nu au avut si ei un rol important in dezvoltarea brandurilor? Imagineaza-ti ca urmaresti un documentar la TV, narat de Morgan Freeman, despre termenii si conditiile unui magazin online. Probabil nu te intereseaza subiectul, insa vocea calda si inconfundabila are puterea de a transforma orice text, banal sau original, intr-o poveste captivanta.

DreamOC este pentru povestea brandului ceea ce Morgan Freeman este pentru un documentar - acel povestitor care iti capteaza atentia si nu te lasa sa pleci inainte ca povestea sa ia sfarsit.

Metodele folosite sunt intr-adevar foarte diferite, DREAMOC fiind un dispozitiv de ultima generatie care foloseste holograme - povesti vizuale, tridimensionale, pline de culoare - insa rezultatul e acelasi, publicul va fi uimit." spun reprezentantii agentiei.

"Integrata intr-un stand personalizat, piramida din sticla “high-end quality” prezinta in interior produsul tau, invaluit intr-o holograma 3D FullHD care te face sa urmaresti spectacolul pana la capat, sa il distribui pe retele de socializare si mai ales, sa iti amintesti de produs cand il vezi in magazin. Storytellingul realizat cu DreamOC aduce garantat o crestere de 50% a vanzarilor, noi leaduri, dar si viralitate in social media datorita experientei inedite create consumatorului.

Stim ca te-a impresionat acest DreamOC, iar acum deja iti imaginezi cum ar arata produsul tau in centrul piramidei. Daca ti-l doresti impreuna cu personalizare si concept creativ, Perceptum, agentie de marketing si comunicare al carei obiectiv principal este livrarea unui return on investment cat mai rapid, este aici pentru ca dorinta ta sa devina realitate." continua reprezentantii agentiei.

Dispozitivele DreamOC si Realfiction sunt reprezentate in Romania de Perceptum Concept, in scopul integrarii in campanii de marketing si de comunicare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related