[Creativul manager] Ema Prisca: Mi-e dor de cum radeam cu art-ul de Directorul de Creatie

[Creativul manager] Ema Prisca: Mi-e dor de cum radeam cu art-ul de Directorul de Creatie

7 ani de publicitate si Ema Prisca era pusa fata in fata cu postura de a manageria creatia de la Graffiti BBDO. Nu planuia sa faca pasul asta, dar i-a placut de una dintre persoanele care i-a propus pozitia: Bogdan Mirica, cu care a si impartit conducerea departamentului timp de 3 luni. Ia uitati, avem si stiri care marcheaza perioada - cand a aterizat Ema si cand a decolat de tot Bogdan.

Restul e istorie - Bogdan a plecat sa studieze scenaristica, pe care a pus-o si in aplicare - vezi "Umbre" si alte cateva proiecte, iar Ema a invartit cat a putut in publicitatea romaneasca, apoi a plecat sa cucereasca noi teritorii prin afara. Dar a ramas si aici, la varful ADC.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related