Inscrierile la ADC*RO Awards 2013 se prelungesc pana pe 8 noiembrie

Inscrierile la ADC*RO Awards 2013 se prelungesc pana pe 8 noiembrie

Inscrierile la cea de-a doua editie ADC*RO Awards se prelungesc pana pe 8 noiembrie, anunta un comunicat de presa emis de Art Directors Club Romania. Gala de premiere va avea loc pe 2 decembrie, la ArCuB. 

"ADC Awards Romania exista ca sa identifice si sa celebreze creativitatea aplicata in orice tip de comunicare a marcilor. Vrem sa aplaudam excelenta pe care o vom identifica in orice material sau suport de comunicare, fie el din zona PR, digital sau TV clasic si sa respingem mediocritatea si locul comun. ADC Awards este festivalul nostru local de creativitate, de aceea contextul trebuie luat in calcul; contextul este un factor major care influenteaza ceea ce facem in fiecare zi. Trebuie sa apreciem si sa aplaudam acele lucruri, care continand o doza mare de creativitate, au miscat oamenii carora le erau adresate. Membrii ADC Romania - reputati directori de creatie, alaturi de specialisti apreciati din ariile PR, Digital, Media si BTL formeaza, cred, un grup bine blindat cu criterii profesionale, ca sa ne arate cel mai frumos chip al industriei de comunicare romanesti in 2013” a declarat Ema Prisca (Presedinte, Art Directors Club Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

Cohn&Jansen JWT

We're always looking for relevant and visible ideas that take into account the cultural and social context of the world we’re in. Strategy & planningWe turn insights into relevant communication strategies.... vezi detalii »

SectiuneRelated