Inscrierile la ADC*RO Awards 2013 se prelungesc pana pe 8 noiembrie

Inscrierile la ADC*RO Awards 2013 se prelungesc pana pe 8 noiembrie

Inscrierile la cea de-a doua editie ADC*RO Awards se prelungesc pana pe 8 noiembrie, anunta un comunicat de presa emis de Art Directors Club Romania. Gala de premiere va avea loc pe 2 decembrie, la ArCuB. 

"ADC Awards Romania exista ca sa identifice si sa celebreze creativitatea aplicata in orice tip de comunicare a marcilor. Vrem sa aplaudam excelenta pe care o vom identifica in orice material sau suport de comunicare, fie el din zona PR, digital sau TV clasic si sa respingem mediocritatea si locul comun. ADC Awards este festivalul nostru local de creativitate, de aceea contextul trebuie luat in calcul; contextul este un factor major care influenteaza ceea ce facem in fiecare zi. Trebuie sa apreciem si sa aplaudam acele lucruri, care continand o doza mare de creativitate, au miscat oamenii carora le erau adresate. Membrii ADC Romania - reputati directori de creatie, alaturi de specialisti apreciati din ariile PR, Digital, Media si BTL formeaza, cred, un grup bine blindat cu criterii profesionale, ca sa ne arate cel mai frumos chip al industriei de comunicare romanesti in 2013” a declarat Ema Prisca (Presedinte, Art Directors Club Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Wavemaker Romania

Exceptional growth requires uncomfortable change.We do our best work for brands who relish being provoked to go further and faster, together.   That’s why we’ve built Provocative Planning, a... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Heist Industries

Fondata in 2012, Heist Industries este singura agentie specializata in community marketing, un nou model de comunicare, bazat pe continut, povesti reale, personalitati si relevanta, folosind cele mai noi canale si... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related