Bogdan Huma si Dragos Strat: Formula exista de vreo 8 ani deja, de cand ne-am cunoscut la Propaganda, doar ca abia recent a primit numele huma+strat

Bogdan Huma si Dragos Strat: Formula exista de vreo 8 ani deja, de cand ne-am cunoscut la Propaganda, doar ca abia recent a primit numele huma+strat

Un infografic care delimiteaza traseele lui Bogdan Huma (copy la baza), respectiv Dragos Strat (art), sta asezat cuminte la sectiunea About us a site-ului huma+strat.

Consultandu-l, afli nu doar de unde au pornit cei doi, cand li s-au intalnit drumurile, premiile luate sau clientii pe care au lucrat separat si impreuna. Mai vezi ca primul e pasionat de sporturi semi-extreme si ca al doilea nu e doar art, ci si motociclist si muzician (se ocupa de chitara la The Mono Jacks). 

Bine, dar intai si intai s-o luam pe filiera "O echipa art & copy in jurul lumii":

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related