In 28 si 29 Martie 2016 la WeLoveDigital.forum afli in premiera cele mai hot tendinte care vor guverna industria digitala in 2016  

In 28 si 29 Martie 2016 la WeLoveDigital.forum afli in premiera cele mai hot tendinte care vor guverna industria digitala in 2016  

Schimbarile in domeniul digital se petrec cu rapiditate iar in ultimii ani asistam la o adevarata revolutie prin inovatie. Mobilul a inlocuit deja desktop-ul, social media a depasit search-ul in timp ce aplicatiile tip instant message sunt mai accesate decat e-mailul. Pe de alta parte, evolutia continua a tehnologiilor digitale creeaza noi asteptari din partea utilizatorilor. Asadar, ce urmeaza in domeniul digital? 

In 28 si 29 martie, sub umbrela profit.ro, va avea loc prima editie WeLoveDigital.forum un eveniment in care vizionari, start-up-uri, companii inovatoare in domeniul tehnologic, advertiseri, mass-media se intalnesc pentru a explora cele mai hot tendinte care vor guverna industria digitala in urmatorii ani.    

De la Video content si Tehnologii innovative  la Antreprenoriat si Finantare , de la eCommerce si ePayment la Storytelling pentru nativii digitali si Strategie Digitala sau de la Securitatea business-urilor online si UX  la content pentru mame si generatia Z, WeLoveDigital.forum va asigura accesul la cele mai noi tendinte si inovatii in domeniul digital acoperind subiecte fierbinti pentru orice business online interesat sa ajunga la clientii sai mai repede si mai targetat.

Participantii WeLoveDigital.forum vor avea ocazia de a invata mai multe despre cresterea unui business online de la o serie de specialisti de top din Romania si UK. Tudor Manea, Director General eMag, Florin Pravai, Agency head, Google; Robert Berza, Country Manager, Zoot; Andrei Pitis, Fondator Vector Watch; Raluca Radu, Country Manager, Answer.ro; Ioana Anescu, Director Executiv IAB; Alex Negrea , General Manager, Social Smarts, Cosmin Nastasa, Managing Director, edge; Marius Ghenea, Director Investitii 3TS  sunt doar cativa dintre speakerii care vor impartasi audientei sfaturi practice si solutii aplicabile care vor permite fiecarui participant sa inteleaga ce actiuni trebuie intreprinse AZI pentru a creste business-ul de MAINE.

Cu peste 20 ani de experienta in domeniul digital si mii de ore de consultanta si training pentru clienti ca IAB UK &Ireland, Telegraph Media Group, Guardian Media Group,  Conde Nast, Hearst, Time Inc, Publicitas, British Airways, Mindshare,  Ryanair, Steve Thompson, vine in Romania pentru a  sustine un workshop de programmatic trading. 
In cadrul acestui workshop, Steve va oferi audientei insights utile care pot reaseza eficient raporturile dintre branduri si consumatori pe internet, pot creste veniturile pentru site-urile «vii» si active, pentru publisheri, pentru bloggeri si proprietari de continut relevant, contribuind la o eficienta sporita a investitiei brandurilor in comunicare.

Fiecare invitat va avea posibilitatea de a selecta panelurile si sesiunile de dezbateri sau workshop-urile (Programatic for advertisers, Engaging Digital Natives, Video content for YouTube by Google) in functie de timpul pe care il are la dispozitie si de subiectele care il intereseaza cel mai mult.

In plus, cei care se inscriu la eveniment  pana pe 11 martie beneficiaza de 25% discount.

Programul forumului este disponibil pe site-ul evenimentului, iar pentru inscrieri si informatii suplimentare, accesati pagina dedicata. 

WeLoveDigital.forum vine cu un concept complex de eveniment, cele doua zile imbinand paneluri, sesiuni de dezbateri cu workshop-uri si o expozitie destinata celor interesati sa isi promoveze business-ul si sa atraga noi parteneri de afaceri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related