Brandurile locale isi doneaza produsele si serviciile protestatarilor

Brandurile locale isi doneaza produsele si serviciile protestatarilor

In contextul protestelor din Piata Victoriei impotriva modificarii Codului Penal si Codului de Procedura Penala prin OUG 13/2017, brandurile locale isi doneaza produsele si serviciile celor care ies in strada.

[UPDATE] LOTUS SPA Otopeni contribuie multumeste oamenilor care protesteaza si le ofera un masaj gratuit. 

 

[UPDATE] Un grup de oameni simpatici va asteapta cu de-ale gurii, caldura si acces la toaleta, la British Gallery, pe Paris 14, langa Guvern.

 

[UPDATE] Craciun Stomatologie da tratamente gratuite celor care demonstreaza cu o poza ca au fost la protest:

 

[UPDATE] Divan Express de la Buzesti da ceai gratis si incurajari. Nu au promovat asta pe pagina lor de Facebook, dar am verificat pe pielea mea aseara:

 

A photo posted by Mirela Petre (@mirelapetre) on

[UPDATE] Si Jerry's Pizza a intrat in joc. Apreciem umorul din copy, parola, in mod special.

 

[UPDATE] Gradinita Tom Sawyer isi ofera gratis serviciile parintilor cu copii de peste doi ani - pot primi 20 de copii. Detaliile se obtin sunand la 0749043692.

 

Cafenelele si restaurantele ofera bauturi calde si mancare: Mc Donald's Piata Victoriei, Green Hours, Pain Plaisir, ZOOT, 80-90 Gastropub & More, Re:Modelier, Yellow.Menu, Ted’s Coffee Co, Oliviera.ro, Share Cafe, Atelier Pinion, Bocca Espresso bar, Ceainaria Rendez-Vous.

 

 

 

 

Haine ofera Drag si draga, iar cazarea pentru cei din afara orasului e data de Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest, Hostel Little Bucharest. Materiale pentru protest (vopsea si cartoane) sunt din partea Corner Shop si Laguna Media. Acestea sunt brandurile participante pana la aceasta data. 

Donatiile sunt centralizate pe doua liste publice: una pornita de Ami Radu (PR Manager Daescu Bortun Olteanu) si un Google Doc pornit de membrii Geeks for Democracy.

 

Despre pozitiile corporatiilor, exprimate prin asociatiile din care fac parte, cititi aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related