Jerry’s Pizza a inaugurat o noua locație în București

Jerry’s Pizza a inaugurat o noua locație în București

Marți, 9 octombrie 2018, s-a deschis în București noua locație Jerry’s Pizza Titan. Magazinul este situat pe strada Liviu Rebreanu la nr. 30 și va înlocui locația situată în Bd. 1 decembrie 1918.

 

Noul magazin are o suprafaţă de circa 120 mp şi va oferi predominant servicii de delivery și take-away. În plus, noua locație oferă clienților posibilitatea de a savura delicioasele produse Jerry’s Pizza și în magazin, într-un ambient plăcut și confortabil, având 30 de locuri în interior și 15 locuri pe terasa din fața magazinului.

 

Cei care preferă să primească pizza acasă sau la birou, o pot comanda, ca și până acum, fie telefonic la *3030 fie prin aplicaţia mobilă disponibilă gratuit pe Google Play şi AppStore.

Noua locaţie Jerry’s Pizza a necesitat o investiţie de aproximativ 150.000 Euro, iar echipa de lucru include circa 22 de persoane. Și această nouă locație oferă angajaților săi posibiltatea unui programul flexibil, bonusuri, promovări și creșteri salariale în funcție de performanță, dar și training şi posibilitatea dezvoltării unei cariere în interiorul organizației Jerry’s Pizza.

Jerry’s Pizza – Great Pizza! Great delivery! Great Fun!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related