Jerry’s Pizza a inaugurat a treia locație din sectorul 3, în Auchan Vitan

Jerry’s Pizza a inaugurat a treia locație din sectorul 3, în Auchan Vitan

Cu o prezență de 21 de ani pe piața locală și cu 16 locații active la nivel național, Jerry’s Pizza își continuă extinderea. Miercuri, 24 Octombrie a fost a deschisă cea de-a 17 locație Jerry’s Pizza, in București, sectorul 3.

Noul magazin este situat pe Calea Vitan, nr. 236 în incinta Auchan Vitan și are o suprafață de peste 80 mp.

"Planurile Jerry’s Pizza în următoarea perioadă sunt legate de acoperirea cât mai eficientă a întregului oraș. Pentru a îmbunătăți serviciile de livrare și a ajunge cât mai repede la clienți am decis să deschidem a treia locație din sectorul 3. Noul magazin, amplasat în Auchan Vitan va oferi servicii în regim delivery, take-away și, în plus, clienții vor putea consuma produsele și cadrul spațiului de servire amenajat în incinta centrului comercial", a declarat Adrian Preda (Operation Manager Jerry’s Pizza).

 

Cei care preferă să primească pizza acasă sau la birou, o pot comanda, ca și până acum, fie telefonic la *3030 fie prin aplicaţia mobilă disponibilă gratuit pe Google Play şi AppStore.

Noua locaţie Jerry’s Pizza a necesitat o investiţie de aproximativ 80 000 Euro, iar echipa de lucru include circa 22 de persoane. Și această nouă locație oferă angajaților săi posibiltatea unui programul flexibil, bonusuri, promovări și creșteri salariale în funcție de performanță, dar și training şi posibilitatea dezvoltării unei cariere în interiorul organizației Jerry’s Pizza.

Jerry’s Pizza – Great Pizza! Great delivery! Great Fun!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related