Prânz caritabil cu o personalitate #14: Maia Morgenstern GUSTURILE seDUC. Faptele rămân

Prânz caritabil cu o personalitate #14: Maia Morgenstern GUSTURILE seDUC. Faptele rămân

În luna februarie, Merci Charity Boutique organizează primul prânz caritabil din acest an “Charity Lunch #14” - un prânz pentru tine sau un cadou special oferit unui prieten, cu o personalitate pe care o admiră.

Miercuri, 15 februarie două persoane pot lua prânzul cu actriţa Maia Morgenstern, făcând o donație către asociație pentru proiectul de tratament stomatologic mobil pentru copii cazuri sociale „Zâna Merciluță”.  

Prânzul este oferit de Osteria Ciao Niki (str. Mihai Eminescu, nr. 90).

Info şi rezervări la prânzul caritabil la 0726.008.152. 

Invitaţii din cele 13 ediții de până acum au fost jucătorul de tenis Horia Tecău, actorul Marius Manole, jurnalistul Alex Dima, criticul de film Irina Margareta Nistor, actriţa Oana Pellea, doctorul Raed Arafat, CEO Google România  - Dan Bulucea, regizorul Nae Caranfil, Andreea Marin, realizatorul TV Cabral, Bogdan Naumovici, Managing Partner la 23 Communication Ideas, atletul şi speaker-ul motivaţional Andrei Roşu şi Şerban Alexandrescu, unul dintre fondatorii Headvertising.

MCB este o organizație nonprofit care a înființat în 2012 primul Concept Store caritabil din țară. Scopul asociației este de a oferi sprijin cauzelor umanitare, având în prim plan copiii cu probleme medicale și sociale. Proiecte în derulare:

  • Proiecte de sănătate: Zâna Merciluță (tratament stomatologic gratuit şi mobil pentru copii cu afecţiuni oncologice şi copii din familii defavorizate).
  • Proiecte de educaţie: MERCI la sat (proiect de îmbunătăţire a condiţiilor de învăţare pentru copii de la sat prin renovarea de școli, crearea de laboratoare de informatică și prevenire a abandonului școlar prin acordarea de burse pentru continuare studiilor liceale pentru copii cazuri sociale).
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related