Flanco lanseaza un nou spot TV pentru creditul Cetelem, semnat de 23 Communication Ideas

Flanco lanseaza un nou spot TV pentru creditul Cetelem, semnat de 23 Communication Ideas

 „Creditul Cetelem. Simplu si rapid in orice magazin Flanco” este cel mai nou spot Flanco, semnat de 23 Communication Ideas, anunta un comunicat din partea retailerului. Spotul promoveaza creditul pe care consumatorii il pot obtine prin intermediul Cetelem pentru a achizitona produsele Flanco, si ruleaza incepand cu data de 26 septembrie.

„In iuresul de zi cu zi, avem nevoie sa rezolvam lucrurile simplu si rapid, iar in noul spot vrem sa aratam ca orice client Flanco poate fi in pas cu tehnologia. Dorim sa transmitem cumparatorilor nostri faptul ca tehnologia ne face viata mai usoara, iar prin creditul Cetelem, disponibil in magazinele Flanco, lucrurile devin mult mai accesibile. Raspunsul la cererea de acordare a creditului vine in aceeasi zi, deci practic, cu o singura vizita in magazin, cumparatorii pot avea imediat tehnologia dorita la ei acasa”, spune Marina Zara (Director Marketing, Flanco Retail.)

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related