23 Communication Ideas a creat noua campanie de imagine Prigat Nectar

23 Communication Ideas a realizat cel mai recent spot pentru Prigat, "Animal planet", spotul fiind difuzat pe TV incepand cu 6 aprilie. Potrivit unui comunicat Leo Burnett, spotul urmareste promovarea noii cutii de Prigat Nectar, pastrand pozitionarea de produs care iti ofera "mai mult fruct, mai multa energie".

Executia spotului a urmarit simularea unei situatii in care energia conferita de Prigat poate suplini, la nevoie, alte metode de salvare: "Pe pozitionarea Prigat "energie naturala in viata de zi cu zi", ne-am gandit ce rol ar putea avea Prigat in viata, de exemplu, a unui operator de documentare de pe Animal Planet. Si rezultatul se vede in noul spot. Nu e nevoie de camere sofisticate sau de teleobiective pentru zoom. Operatorul nostru filmeaza de aproape marii pradatori, bazandu-se doar pe energia data de Prigat Nectar pentru a fugi din fata unui eventual atac", a declarat Bogdan Costin, Copywriter 23 Communication Ideas.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related