[CIVIC 5D in haine noi] Drum liber de la Millennium Falcon spre modelul Civic 5D: propunerea lui Chris Coteti

[CIVIC 5D in haine noi] Drum liber de la Millennium Falcon spre modelul Civic 5D: propunerea lui Chris Coteti

Chris Coteti, designer si fan Star Wars, a gasit o solutie prin care modelul Honda Civic 5D, zburdand pe sosele, ar lasa impresia ca trece printr-un hyperspace jump. Ideea a venit si ca urmare a experientei testarii masinii, pe care Chris a bifat-o multumita unui prieten posesor. In cuvintele lui, lucrarea "Fluid Hyper Speed" ilustreaza usurinta cu care se controleaza o Honda Civic in trafic, chiar la viteze ceva mai crescute.

Despre Chris si cum a abordat brieful competitiei CIVIC 5D Design Challenge, citim mai multe in continuare. Iar pe voi va invitam in brainstorminguri, asezonate cu cate-un test drive, pentru a cunoaste indeaproape produsul pentru care creati.

Pana pe 8 iulie asteptam interpretarile voastre grafice asupra principalelor atuuri ale generatiei de masini Honda Civic 5D: Sportiv, High-Tech, Elegant si Performant. Atentie, a nu se lasa la urma nici specificul brandului Honda, dupa cum ne spun juratii competitiei.

 

Despre tine

Numele meu este Chris si sunt un designer cu ceva experienta in acest domeniu in care activez de vreo 8-9 ani. Lucrez ca designer la o firma in domeniul industrial unde fac grafica, web, branding si ceva marketing etc etc.

Am o pasiune pentru desen si design, de aici am urmat si aceasta cale. Mai recent, am inceput sa-mi dezvolt pasiunea pentru desen si fac "desene" pe/pentru tricouri, insa sunt la inceput de drum. Ma gasiti pe  geekydesigns.ro si o-w-d.jimdo.com.

 

CIVIC 5D Design Challenge. Prima impresie

Am vazut concursul, mi-a placut brieful si m-am bagat. Ideea a fost ca un prieten de-al meu are o Honda Civic pe care am avut ocazia sa o testez si, intr-adevar, puterea de accelerare este super, plus restul dotarilor masinii sunt excelente.

 

Abordarea briefului

Brieful l-am abordat pas cu pas. Mi-a placut ideea in general, faptul ca Honda are o istorie in a face motoare de viteza - incepand cu motocicletele si, mai apoi, si gama de masini (pentru cunoscatori) - plus ca vorbim de traditie, concept si filozofie japoneza, eu insumi find proprietarul unei Mazda :)

Fiind fan Star Wars, mi-a venit ideea instantaneu... Am asociat viteza de accelerare a navei Millennium Falcon care facea acel hyperspace jump cu grafica pe care am pus-o pe masina. De asemenea, grafica lasa impresia unei masini care trece cu o foarte mare viteza pe langa tine si ramai cu acele "franturi" de imagine.

Am adaugat si niste linii subtile "fluide" care arata versatilitatea masinii, usurinta cu care se conduce si se controleaza Honda Civic in trafic, in ciuda cailor putere care sunt sub capota.

Designul meu ar trebui sa-l duca pe un pasionat de Honda si "speed" la acelasi gand.

 

Iti plac masinile? Cum ti-ai descrie personalitatea in trafic?

Bineinteles, sunt sofer si imi plac si masinile. Personalitatea mea in trafic este una calma, conduc usor si incerc sa evit soferii mai putin civilizati, care nu respecta regulile de bun simt si cele rutiere. Insa imi place sa merg si cu viteza. Mi-ar placea sa am ocazia sa conduc pe un circuit.

 

Catre jurati si catre public 

Ii invit sa aleaga designul meu pentru ca inspira senzatia unei masini foarte rapide, dar fluide in acelasi timp. Un design clean, care nu incarca prea mult.

Este greu sa convingi un public atat de larg, cred ca este vorba si de gusturi aici, dar sper sa fie pe placul cat mai multora.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related