Honda Civic imbraca haine noi. De printre 150 de inscrieri s-au ivit cei 3 castigatori ai CIVIC 5D Design Challenge

Honda Civic imbraca haine noi. De printre 150 de inscrieri s-au ivit cei 3 castigatori ai CIVIC 5D Design Challenge

Dragii nostri, cum s-ar spune, am ajuns si in ziua lui 16 iulie, ziua in care aflam care sunt cele 3 noi personalitati grafice care complimenteaza atat designul noii serii de masini Honda Civic 5D, exprimand totodata spiritul brandului Honda, imaginat si construit de fondatorul companiei Soichiro Honda. 

Pe 3 iunie, lansam CIVIC 5D Design Challenge, cu briefu-i atasat, care oferea o libertate creativa mare, cerand punerea in evidenta a principalelor 4 atribute ale noului model Honda Civic 5D (X) -  SportivHigh-TechElegant si Performant - printr-un kit de stickere de medii si mari dimensiuni. Insa, in acelasi timp, designurile trebuiau sa fie simple, sa tina seama de designul deja spectaculos al masinii, dar si sa spuna o poveste in mod original, pe placul entuziastilor Honda, un public tanar (30-40 ani) dornic sa detina o masina cu personalitate, care sa-i reprezinte.

Pe intreaga perioada a inscrierilor, dar cu oprire pe 15 iulie, publicul a avut ocazia de a-si exprima preferintele.
Iar in perioada 9 – 15 iulie 2019, juriul nostru a deliberat intens.

Ieri, conform programului stabilit, Mihai Sandu (Marketing & PR Manager, Honda Trading Romania), Andrei Constantin (Creative Director, Two & From), Laur Ciorobea (Marketing & PR Specialist, Honda Trading Romania) si Stefan Buda (Marketing & PR Coordinator, Honda Trading Romania) si-au predat impresiile finale sub forma de calificative. 

Asa ca astazi, va anuntam ca am cumulat voturile din partea publicului (cu proportie de 30% in nota finala) si notele juratilor (proportie de 70%), implicati cu feedback si directii pe intreaga durata a concursului.

Astfel ca, dintre cele peste 150 de inscrieri propuse de designeri din toata tara, am ajuns la cele mai bune.

 

# CIVIC 5D in haine noi

 

Podiumul celor 3 personalitati grafice care vor imbraca 3 masini Honda Civic 5D conduse direct spre un photoshooting tematic, intr-un context croit in functie de designurile inscrise se afla imediat mai jos; alaturi de ele, si castigatorii premiilor in valoare totala de 2.500 de euro.

 

[Premiul I - 1.200 de euro] Alexandru Ion - "The Great Wave"

 

[Premiul II - 800 de euro] Cosmin George Gradinaru - "Ghost In The Shell 2"

 

[Premiul III - 500 de euro] Alin Patru - "C1-V1-C: Millennial Cranes"

 

Lista finala cu punctajele tuturor lucrarilor inscrise in competitie, imediat aici.  

Chiar si daca au fost sa fie numai 3 castigatori, cum de altfel anuntam de la inceput, transmitem felicitari tuturor participantilor, am vazut interpretari grafice spectaculoase si variate.

Cum v-am mai spus, brieful n-a fost chiar usor, desi permisiv, asa ca bravo tuturor celor care s-au inhamat sa-i respecte cerintele.
Ne auzim la urmatoarea competitie!

 

Despre TheCreator

TheCreator este o platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 40 competitii de design si film, pentru branduri precum: Ardealul, Avon, AXE, Bergenbier, BCR, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma si Yahoo!, Samsung, URSUS, Telekom.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Sectiune


Comentarii

Mihaela Gradinaru
acum 4 ani
O zi așteptată cu emoție și nerăbdare !

Mult succes in proiectele de viitor celor trei câștigători !

Felicitari tuturor tinerilor designeri partici- panti !



Branded


Related