Pozitie oficiala Sapte Seri cu privire la restructurarea retelei nationale

Inca din luna februarie a acestui an, Sapte Seri a inceput o complexa actiune de restructurare a retelei nationale, avand drept scop formarea de echipe proprii in majoritatea localitatilor in care cititorii s-au putut bucura de aparitia revistei. Prin aceasta restructurare, Sapte Seri si-a dublat numarul de angajati si a pus bazele unei retele nationale ce actioneaza in mod unitar, impunand la nivelul intregii tari standardele inalte de profesionalism devenite atat de familiare cititorilor si clientilor din Bucuresti.

Restructurarea a impus incetarea contractelor de franciza cu anumite firme din orasele respective, carora Sapte Seri le "multumeste" prin intermediul acestei luari de pozitie pentru colaborare, mai putin pentru datoriile pe care le-au acumulat fata de Sapte Seri pe parcursul acestei colaborari si pentru managementul deplorabil al francizei. Succesul acestei actiuni a fost completat in mod asteptat si de reactia concurentei, care, lipsita de know-how si capacitatea de a inova, a continuat sa "imprumute" tot ceea ce Sapte Seri a adus si aduce in continuare nou pe piata publicatiilor gratuite. De data aceasta, nu putem fi decat multumiti ca firme care au esuat lamentabil pe aceasta piata au ajuns, "de la director la femeia de serviciu", in gradina concurentei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related