Leo Burnett - agentia cu trei directori de creatie

Departamentul de creatie din Leo va avea o noua structura ce va permite celor trei noi directori de creatie sa-si puna in aplicare talentul si dorinta de a lucra intr-o echipa puternica si determinata. Celor doi burnetteri cu experienta si multe succese in portofoliu, Carmen Tiderle si Radu Placintescu, li se va alatura Emilian Arsenoaie, care si-a dovedit valoarea ca director creativ in GMP.

"Avem mare incredere in Carmen si Radu ca vor duce mai departe valorile Leo si ca, alaturi de noul membru al echipei, Emilian, vor forma o echipa imbatabila. Avem convingerea ca, prin aceasta miscare, standardul de creativitate Leo Burnett va ramane sus, acolo unde a fost intotdeauna." - declara Ioana Iordache - CEO Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related