Leo Burnett a castigat al 6-lea titlu de Agentia anului la ADOR

Agentia Leo Burnett e si anul acesta “Agentia anului” la festivalul local de publicitate Ad’Or. In 2001 a promis castigarea titlului 5 ani la rand si s-a tinut de cuvant. Dupa un an in care festivalul nu a avut loc si inca unul in care Leo nu a participat, titlul revine la Leo Burnett, agentie perceputa ca cea mai creativa si mai strategica dintre agentiile de publicitate din Romania, conform celor mai recente 3 editii ale studiului Admarket Research.

“Am revenit in 2010 in ring si am castigat premiul cel mare cu o campanie la care presedintele juriului se refera explicit: Ziua Barbatului. Este remarcabil ca aceasta campanie a depasit barierele advertising-ului si a devenit eveniment social! Un eveniment care are traditie si recunoastere si maxima legitimitate!”, a declarat Ioana Iordache, CEO Leo Burnett Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Companii

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related