Edipresse AS Romania intentioneaza sa lanseze prestigioasa revista "Psychologies"

Edipresse AS Romania intentioneaza sa lanseze anul viitor, sub licenta Finev (Franta) prestigioasa revista lunara de lifestyle "Psychologies", prima publicatie la nivel mondial dedicata femeilor care vor sa se inteleaga mai bine pe sine si pe ceilalti si sa aiba o viata mai frumoasa.

Intr-o lume in plina schimbare, tot mai multe femei doresc sa-si dezvolte potentialul, sa-si amelioreze relatiile pentru a deveni un parinte, un partener, o prietena si o sotie mai buna. "Psychologies" aduce idei noi si inspiratie pentru a le ajuta sa o faca.

Dinamica vietii de familie, mobilitatea profesionala crescuta, nevoia de repere personale, valorile in schimbare, aparitia de noi tipuri de spiritualitate, toate acestea sunt doar cateva dintre subiectele pe care "Psychologies" le abordeaza intr-o maniera accesibila, prietenoasa si calda. Cu sprijinul unor experti recunoscuti, lideri in domeniul psihologiei comportamentului, personalitatii si relatiilor interumane, revista este un ghid care ajuta cititorii sa-si gaseasca o viata tot mai implinita si mai plina de sens.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related