Publicis cumpara Digitas

Publicis Groupe va plati 1.3 miliarde $ pentru achizitionarea Digitas, grupul american de marketing direct si digital, relateaza Media&Marketing. E de asteptat ca aceasta achizitie sa contribuie la cresterea domeniului digital pana la 15% din totalul veniturilor Publicis.
Maurice Levy, chairman si chief executive al Publicis, a declarat: "Am cautat sa facem o alegere strategica importanta care sa ne sporeasca prezenta pe piata digitala. Achizitia Digitas Inc. ne permite ca in cel mai scurt timp sa ne atingem obiectivul de a fi cu un pas mai aproape de viitor."
El a adaugat ca aceasta achizitie va transforma Publicis Groupe in "liderul global al comunicarii digitale".
David Kenny, chairman si chief executive al Digitas se va alatura consiliului excutiv al Publicis Groupe si se va ocupa de strategiile digitale si interactive ale grupului. El a declarat ca intelegerea incheiata va ajuta compania sa isi extinda operatiunile la nivel global.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Digitas

Digitas este agentia de Connected Marketing, construita pe principiul ca exista modalitati mai bune pentru ca brandurile sa se conecteze cu oamenii. Valorificam capabilitati complete de date, tehnologie,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related