Revista Avantaje lanseaza a doua editie a Premiilor Avantaje pentru frumusete

Revista Avantaje a lansat in numarul din iunie a doua editie a concursului "Premiile Avantaje pentru frumusete" in care cititoarele revistei Avantaje sint invitate sa voteze preferintele lor in materie de produse cosmetice. Ele vor vota pentru produse care exista de mai multa vreme pe piata sau sunt nou lansate, indiferent de canalul de distributie (raioane de produse cosmetice ale magazinelor, super-marketuri, farmacii, in cataloagele specializate ale vinzatorilor directi, etc.). Concursul se va desfasura si pe pagina de internet a revistei Avantaje. (www.avantaje.ro)
Cititoarelor li se vor propune 5 criterii de alegere: eficacitate, raport calitate/pret, placerea de a folosi produsul, inovatie, incredere in marca. Cititoarele vor completa chestionarul publicat in revista sau pe internet mentionind spontan marca si numele produsului la urmatoarele categorii: Produse pentru ingrijirea fetei (creme, lotiuni, masti, produse de gomaj), Produse pentru ingrijirea corpului (lotiuni hidratante, anticelulitice si hidratante), Produse pentru igiena corporala (geluri de dus, deodorante, roll-on), Produse pentru ingrijirea parului (sampon, balsam, produse de coafat/styling, masti hranitoare), Produse pentru vopsirea parului, Produse pentru machiaj (pentru ten, buze, ochi, unghii).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related