Romanii petrec iarasi la Golden Drum

IAA Romania, UAPR si AdPrint Festival ii invita pe toti cei prezenti la Golden Drum la petrecerea romaneasca de la Portoroz, ce va avea loc in celebra locatie Barka joi, 9 octombrie.

Anul trecut, petrecerea romaneasca a setat noi standarde la capitolul distractie si a demonstrat ca romanii stiu sa petreaca fara sa fie deranjati de frig sau ploaie. Si pentru ca petrecerea romaneasca tine pana in zori, anul acesta Ursus, Jack Daniels, Finlandia si vinurile de la Cramele Halewood ii vor incalzi pe romani si pe colegii lor europeni, iar Delaco le va potoli foamea.

"Publicitari, clienti si jurnalisti din toata Europa se intalnesc sa petreaca si sa impartaseasca din experienta competitiei in aceasta seara romaneasca, iar pentru toti, Jack Daniel's este ingredientul ideal care deschide conversatiile. Jack Daniel's este istorie si va fi intotdeuna alaturi de cei ce scriu istoria. Pentru ca in 2007 petrecerea romaneasca de la Golden Drum a fost memorabila, Jack ramane aproape de seara dedicata Romaniei si in acest an" este de parere Mugur Nicolae, Brand Manager Jack Daniels.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related