Articole care fac referire la Highlight PR

Highlight PR

Highlight PR - Shaping Stories

Highlight PR este o agenție independentă de comunicare și relații publice care abordează fiecare proiect dintr-o perspectivă integrată, bazată pe autenticitate și relevanță. Highlight PR este parte din grupul de comunicare Highlight și a fost înființată în 2021. Credem că poveștile potrivite întăresc legăturile dintre organizații și consumator și abordăm strategic fiecare proiect de comunicare pornind de la fapte, realități și valori comune, astfel încât să susținem dezvoltarea pe termen lung a brandurilor.

Echipa Highlight PR este compusă din specialiști pasionați de comunicare, cu experiență multidisciplinară și conectați la tot ce e nou, care coordonează proiecte de comunicare (PR, Online, Digital & Social Media, Events) de la etapa de strategie și concept până la cea de implementare și ulterior evaluare.

Printre clienții pentru care Highlight PR a executat campanii și proiecte de comunicare se numără: Ursus Breweries, Beiersdorf Romania, Unilever, Vodafone Romania, Raiffeisen Bank și Pernod Ricard Romania.

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii Highlight PR