Melodii celebre pentru campaniile romanesti

Blue Island Productions aduce in exclusivitate in Romania piese celebre din libraria americana Manhattan Production Music.

Agentiile de relatii publice, de publicitate si casele de productie din Romania vor putea utiliza in campanii piese de pe coloana sonora ale unor filme de succes si melodii celebre prin intermediul Blue Island Productions, unicul licentiator al librariei Manhattan Production Music.

"Speram ca impreuna sa aducem un plus de valoare mesajelor transmise pe diferite suporturi catre public", a afirmat Horea Pascu, Managing Director Blue Island Productions.

Muzica din catalogul Manhattan Production Music a fost utilizata pe coloana sonora a unor filme de succes cum ar fi: "My Best Friend's Girl", "Miss Congeniality II", "Visul Cassandrei" (regizat de Woody Allen) sau pentru traillere de film ("Harry Potter", "Game Plan", "O noapte la muzeu"). Au beneficiat de muzica premium de la Manhattan Production Music si cunoscutele seriale TV: "CSI", "Lege si ordine", "Neveste disperate", "ER", "Prison Break" etc.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneBranded


Related