Fata in fata timp de o zi cu lideri ai industriei de comunicare digitala!

Practicienii care vor sa isi optimizeze campaniile de comunicare, eficientizand efortul creativ si imbunatatind strategiile de promovare, au acum ocazia de a participa la o zi de seminarii sustinute de unii dintre cei mai importanti specialisti internationali si locali in marketing digital. Seminariile vor avea loc pe data de 26 februarie, in cea de-a doua zi a evenimentului Digital Marketing Forum si vor fi sustinute de reprezentanti ai companiilor MEC Interaction, OgilvyInteractive, Thinkdigital si Voxline.

Ziua de seminarii este structurata in 4 sesiuni, fiecare dintre ele abordand un subiect important pentru industria de comunicare locala. Cele patru seminarii vor oferi o viziune integrata asupra mediului digital, Cele patru seminarii se vor desfasura succesiv, pe cuprinsul unei zile, si vor oferi participantilor ocazia de a afla care sunt cele mai potrivite strategii si tehnici de comunicare in mediul online si mobil, printr-o viziune integrata asupra mediului mobil.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

SectiuneRelated