The Practice isi face bilantul pentru 2008

"Un an magic" - asa descriu oamenii de la THE PRACTICE anul trecut. Magia lui 2008 se traduce pentru THE PRACTICE intr-o crestere de 66% a cifrei de afaceri, derularea de activitati pentru 24 de clienti si castigarea a 5 premii internationale si 3 locale.

Agentia de consultanta in relatii publice THE PRACTICE a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri la peste 1.200.000 euro, reprezentand o crestere de aproximativ 66% fata de anul precedent.

In ceea ce priveste clientii agentiei, THE PRACTICE a contribuit la activitatile de PR a 24 de companii care au totalizat 33 de brand-uri din domenii precum: materiale de constructii, financiar, imobiliar, petrol, HR, IT, retail, lactate, cafea, bauturi racoritoare, bere, auto-moto, fashion sau cosmetice. Cu 75% dintre acesti clienti agentia a avut contracte anuale. Pentru circa 60% agentia a prestat servicii integrate de PR, ce includ comunicare externa si interna, corporate PR si marketing PR. Pentru restul de aproximativ 40% dintre clienti, agentia a prestat servicii de PR fie exclusiv din zona de corporate communications (cca.15%), fie din cea de marketing PR (cca. 25%).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related