The Practice se intoarce de la European Excellence Awards cu 2 trofee

THE PRACTICE aduce acasa 2 din cele 3 premii obtinute de Romania la gala European Excellence Awards ce a avut loc pe 11 decembrie la Budapesta.

Cele doua campanii castigatoare sunt:
Campania "Vreau in clasa a noua!" de sprijinire a copiilor din mediul rural pentru a urma studii la liceu (client World Vision Romania), realizata impreuna cu iLeo - castigatoarea trofeului categoriei Non-Profit Organisations.

Campania de comunicare "Olimpiada Oamenilor Obisnuiti" care celebreaza energia si meritele sportive de zi cu zi ale oamenilor obisnuiti (client - Prigat/ Quadrant Amroq Beverages), realizata impreuna cu 23 Communication Ideas - desemnata cea mai buna campanie de relatii publice din regiunea Europa de Sud-Est.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related