The Practice are patru nominalizari la European Excellence Awards 2008

Agentia THE PRACTICE a intrat pe lista finalistilor la competitia de relatii publice European Excellence Awards 2008 cu 4 nominalizari, cel mai mare numar de nominalizari obtinut de catre o agentie romaneasca in acest an.

Compania de consultanta in PR a ajuns in finala cu nu mai putin de trei campanii de relatii publice, stabilind un record local si in aceasta privinta la competitia de anul acesta.

Campaniile nominalizate sunt:
"Olimpiada Oamenilor Obisnuiti", campanie realizata impreuna cu 23 Communication Ideas, care celebreaza energia si meritele sportive de zi cu zi ale oamenilor obisnuiti (client - Prigat) - categoria Food&Beverage si categoria Regional (aceasta din urma categorie evaluand lucrari din Bulgaria, Romania, Croatia, Slovenia, Serbia, Muntenegru si Bosnia-Hertegovina).
"Familia", campanie interna de rebranding a companiilor Domenia Credit, Motoractive Leasing si Estima Finance sub GE Money (client - GE Money) - categoria HR Communication.
"Vreau in clasa a noua!", campanie realizata impreuna cu iLeo, de sprijinire a copiilor din mediul rural pentru a urma studii la liceu (client - World Vision Romania) - categoria Non - Profit Organisations.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related