AdCouture reuneste membrii agentiei D'Arcy

Emisiunea AdCouture din aceasta saptamana ii are ca invitati la rubrica "Hot Spot" pe Anant Joshi (Director, Partnerships and Sales Engineering, eyeblaster.com) si pe Lucian Despoiu (Managing Partner at Kondiment). Discutia a avut loc la seminarul organizat pe 4 martie de compania de advertising online Think Digital si s-a concentrat pe serviciile oferite de eyeblaster.com, singura platforma independenta de ad-serving la nivel international.

Tema rubricii "Insider" ii reuneste pe cativa dintre membrii legendarei agentii D'Arcy. Liviu David, Adrian Botan, Cristian Kit Paul, Cristian Petre, Irina Ilie, Octav Gheorghe vorbesc, la 5 ani de la desfiintarea D'Arcy, despre standardele de profesionalism, despre cele mai importante campanii realizate de agentie, dar si despre circumstantele care au dus la desfiintarea D'Arcy. Emisiunea AdCouture se va difuza astazi, incepand cu ora 23:00.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza, care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezinta cele mai noi si mai importante stiri care influenteaza industria de media, marketing si publicitate, analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si, in reluare, sambata, ora 11:15 si duminica, la ora 11:15 si 01:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea IQadsTV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

SectiuneRelated