Odyssey comunica promotia de Paste pentru Iancu

Iancu revine ori de cate ori e nevoie sa sara in ajutorul oamenilor doborati de greutatile vietii. Acum, mai mult ca oricand, oamenii trec printr-o perioada grea si stiu ca trebuie sa se zbata ca sa isi pregateasca urmatorul eveniment de seama din an, Pastele. E momentul in care justitiarul Iancu apare in noua campanie Odyssey, ce comunica promotia de Paste Iancu de la Prodvinalco.

Si nu apare oricum, ci inarmat cu o colectie de 500 de pistoale si cu ...o turma de 50 de miei! "Iancu este alaturi de oamenii lui in momentele importante din viata lor, atunci cand altii nu sunt langa ei. Acesta este mesajul noii campanii - Castiga un miel din turma lui Iancu - care incepe astazi si se deruleaza pana pe 28 mai. Mecanismul promotiei este unul simplu, participantii trebuie doar sa cumpere o sticla de Iancu la 0,5l, 1l sau 2l , sa trimita codul de pe bonul fiscal prin sms in perioada 9 martie - 28 mai si pot castiga un miel sau un pistol ornamental", spune Alice Herea, Account Manager Odyssey.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related