UniCredit Romania a ales Brand Connection

UniCredit Romania a decis sa deruleze activitatile de media strategy si media planning in parteneriat cu echipa Brand Connection Romania, condusa de Ileana Tomescu, in urma licitatiei de media la care au mai participat patru agentii specializate.

Brand Connection va asigura pentru UniCredit Romania servicii complete de media - de la strategie, planificare si cumparare de media, la analiza post-buy si crearea de solutii media neconventionale.
"Brand Connection s-a diferentiat la aceasta licitatie prin propunerea complexa, bine documentata si care a urmarit sa indeplineasca toate criteriile de evaluare solicitate in brief-ul de pitch. Acestea in conditiile in care brief-ul a fost extrem de detaliat, iar criteriile de evaluare au luat in calcul toate aspectele legate de strategie, de intelegerea produselor si, nu in ultimul rand, a ofertei financiare," a declarat Bogdan Spuza, directorul departamentului PR & External Relations UniCredit Romania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related