''Consumul de internet poate da dependenta!''

Majoritatea utilizatorilor de net acceseaza internetul zilnic si petrec cel putin trei ore din timpul unei zile online. Conform studiului ''Internetul si comportamentul utilizatorului roman'' realizat de eResearch la comanda iLeo, 91% din utilizatori folosesc internetul zilnic iar 71% navigheaza mai mult de trei ore. Jumatate din respondenti au declarat ca au inceput sa utilizeze internetul in perioada 2000 - 2004, cu un virf de 16% de noi utilizatori in ultimul an al mileniului trecut.

Conform indicilor de afinitate rezultati in urma studiului, in urbanul mare (orasele cu peste 200.000 de locuitori) intalnim mai degraba, decat in urbanul mediu si mic, persoane intre 40 si 49 de ani care acceseaza internetul, barbati, persoane cu studii superioare si decidenti privind cumpararea de produse de folosinta indelungata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related