[Studiu de caz] Bronze Effie Winner: MEDAS – "Sanatatea asa cum trebuie sa fie", realizata de 4 agentii din Leo Burnett Group

[Studiu de caz] Bronze Effie Winner: MEDAS – "Sanatatea asa cum trebuie sa fie", realizata de 4 agentii din Leo Burnett Group

Pe piata furnizorilor de servicii medicale private, dominata de 2 competitori puternici care acopereau segmentul corporate, strategia MEDAS a fost de a oferi o alternativa la serviciile de stat care sa le fie accesibila clientilor individuali. Provocarea Leo Burnett a fost cresterea notorietatii si a numarului de vizite in clinica MEDAS pe perioada campaniei, in conditiile in care perceptia romanilor era ca preturile practicate de clinicile private sunt foarte mari. Vedeti studiul de caz al campaniei premiate cu Bronze Effie, realizata de Leo Burnett & Target, iLeo, THE PRACTICE, Starcom.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related