McCann PR lanseaza Snapshot

McCann PR lanseaza Snapshot, divizia de Interactive PR si Emerging Media. Divizia va oferi servicii de comunicare online adresate companiilor din sectorul IT&C.

Odata cu afilierea in 2006 la Weber Shandwick, McCann PR a inceput un proces de specializare a echipelor agentiei. Astfel, in 2008 agentia detine echipe specializate pe Tech PR, Consumer PR, Health si Financial PR.

Echipa de Tech PR s-a dezvoltat rapid in acesti ani, iar acum ofera servicii de consultanta pentru clienti precum Microsoft Romania, HTC Corporation, Ericsson Romania, Aldata Solution sau Konica Minolta.

Imola Zoltan, Managing Partner, McCann PR: " La inceputul acestui an, McCann PR a luat decizia de a continua procesul de specializare si de a pune bazele unei divizii axate pe digital PR. Snapshot raspunde nevoii tot mai ridicate a pietei pentru specialisti in comunicare online."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Casa de Traduceri

Toti stim ca cel mai bine ne simtim acasa. Noi credem ca, exact ca oamenii, cuvintele au locurile lor, locuri in care se potrivesc cel mai bine si in care se simt ca acasa. Intelegem ca mutarile nu sunt niciodata... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related