Record de voluntari in desertul Olteniei, in cadrul campaniei "Romania prinde radacini"

Campania de impadurire "Romania prinde radacini" initiata de Realitatea TV a adunat duminica, 22 martie, un numar record de peste 4.000 de voluntari in judetul Dolj. Acestia au plantat aproximativ 40.000 de puieti de salcam pe un teren de 9 hectare, afectat de fenomenul de desertificare, de langa localitatea Dabuleni.

Ca si pana acum, s-au alaturat oamenilor de rand o serie de personalitati din lumea politica, sportiva sau culturala, reprezentanti marcanti ai judetului si ai localitatii Dabuleni, care au dat un semnal "verde" plantand un arbore. Printre cei care au participat la actiunea de duminica se numara presedintele Senatului - Mircea Geoana, ministrul Mediului - Nicolae Nemirschi, ministrul Apararii - Mihai Stanisoara, europarlamentarii Rovana Plumb si Marian Jean Marinescu, deputatul PSD de Dolj Valeriu Zgonea, senatorul PSD de Dolj Lia Olguta Vasilescu. Au mai plantat arbori Misu Negritoiu si interpreta de muzica populara Elena Prodan - originari din Dabuleni, celebrul medic Irinel Popescu, presedintele Consiliului Judetean Dolj - Ion Prioteasa, primarul localitatii Dabuleni, Nicolae Dragoi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related