Nae Constantin, creativ la Lowe & Partners

Nicolae Constantin, unul dintre cei mai experimentati creativi de pe piata, cu 12 ani de cariera in doar doua agentii de publicitate, este Group Creative Director la Lowe & Partners. Alaturi de Andreea Chirica, Nae va coordona activitatea echipelor de creatie Lowe.

"Ne bucuram sa avem printre noi un om care dincolo de profesionalismul incontestabil, a facut intotdeauna dovada integritatii si devotamentului sau. In momentul in care ne alegem noii colegi, le urmarim parcursul profesional, iar Nae este, fara doar si poate, un om care convinge si din acest punct de vedere. Mai mult decat atat, ne-a plicut pasiunea pe care o transpune in tot ceea ce face. Si cum altfel am putea defini pasiunea daca nu printr-o cursa pe motocicleta, la 0 grade, pana la festivalul de la Portoroz? Acesta este Nae si ne mandrim ca il avem in echipa noastra!", spune Oana Cociasu - Managing Director Lowe & Partners.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related