BrandFusion a realizat rebrandingul Somaco

BrandFusion a finalizat procesul de rebranding pentru Somaco, producatorul de prefabricate din beton si BCA, cu o istorie de peste 30 de ani pe piata romaneasca.

Proiectul a fost dezvoltat pentru fondul suedez de investitii Oresa Ventures, care a preluat in 2008 cele mai mari 3 fabrici Somaco. Acesta este al doilea proiect dezvoltat de BrandFusion pentru Oresa Ventures, primul fiind rebrandingul Kiwi Finance, liderul pietei de brokeraj de credite din Romania.

Procesul de rebranding a presupus cristalizarea ideologiei brandului, schimbarea identitatii vizuale si o noua pozitionare, care sustin strategia Somaco de a deveni lider pe piata materialelor de constructii, oferind solutii complete pentru constructii civile si industriale, infrastructura si zidarie (BCA).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Brandfusion

Suntem oameni cu gândire de design, rigoare strategică și creativitate, ale căror perspective vrem să conteze în evoluția clienților noștri și în viața comunităților acestora. Suntem designeri,... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related