Gala EFFIE Awards 2009 va fi difuzata in aceasta seara la AdCouture

Editia AdCouture din aceasta seara va fi dedicata in exclusivitate Galei EFFIE Awards 2009. Aseara, inainte de inceperea festivitatii de premiere a celor mai eficiente campanii romanesti din 2008, Mihail Vartosu (presedintele juriului EFFIE 2009)si Narcis Horhoianu (presedintele Comitetului de Organizare EFFIE 2009) ne-au dezvaluit cum a decurs jurizarea in acest an si care au fost schimbarile in organizarea festivalului.

Editia de astazi a emisiunii va mai cuprinde si decernarea premiilor care a avut loc aseara, precum si declaratiile la cald ale castigatorului Grand EFFIE, Robert Tiderle (Creative Director si General Manager al agentiei Papaya). Cu 5 premii obtinute pentru 3 campanii inscrise, agentia a luat acasa si Grand Effie pentru campania "A Drop of Style in Your Life" (1, 2, 3) pentru brandul Cava D'Oro.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analiza care trateaza subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structurata pe trei rubrici, "AdNews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture analizeaza cele mai fierbinti subiecte ale saptamanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentata de Serban Ciusca si realizata in coproductie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeaza in fiecare vineri, incepand cu ora 22:00 si, in reluare, sambata, ora 06:00 si duminica, la ora 12:10 si 06:00.

Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea Video - AdCouture.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related