Utilizatorii iPhone detin controlul creativ asupra posterelor digitale

Consumatorii pot interactiona cu posterele digitale si pot schimba continutul acestor instalatii publicitare dotate cu ecran LCD prin intermediul telefoanelor iPhone, conform Campaign UK.

CBS Outdoor a dezvoltat in parteneriat cu agentia digitala Clusta o tehnologie ce permite interactiunea cu ecranul LCD al posterelor digitale prin WiFi sau 3G. Aflati in proximitatea unei astfel de instalatii, consumatorii pot schimba dimensiunile, culorile si pozitia obiectelor din interiorul reclamei cu ajutorul telefoanelor iPhone, prin ecranul lor sensibil la atingere.

Potrivit lui Russell Townsend (Managing Director, Clusta), "platforma revolutionara indica potentialul urias de a utiliza tehnologii noi pentru a capta atentia consumatorilor - outdoor-ul digital este un mediu incredibil de inovativ si la nivel de industrie suntem doar intr-o faza incipienta si inca nu stim ce surprize ne rezerva".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

DictionarBranded


Related