Scala JWT are Deputy Managing Director

Lucian Chipuc este noul membru al agentiei Scala JWT. Acesta ocupa functiile de Deputy Managing Director si Client Service Director, si se va ocupa atat de activitatea agentiei in relatia cu clientii existenti, cat si de partea de new business.

Lucian a absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti si a inceput sa lucreze in publicitate la Tempo Advertising. A mai colaborat cu diverse agentii de publicitate, precum TBWABucuresti, Sinergy Leo Burnett din Serbia, dar si cu Scala JWT, unde a lucrat ca Strategic Planner acum mai bine de 10 ani. Ultima lui functie a fost de Client Service Director la Proximity (parte a grupului BBDO).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related