Sorin Tranca reprezinta ADC*RO in juriul ADCE Awards 2009

Un juriu format din 50 de oameni de creatie europeni va evalua inscrierile celei de-a 18° editii a festivalului ADCE Awards 2009. Pentru prima data, Romania va fi reprezentata in juriu de catre Sorin Tranca, Fondator si Director de Creatie FRIENDS Advertising si membru fondator Art Directors Club Romania.

"Trec printr-o mare incercare, pentru ca merg pentru prima oara la Barcelona, un oras despre care am auzit ca e minunat, ca sa stau in birou 12 ore pe zi, timp de 2 zile, la jurizare, reprezentand Romania si pe ADC Romania. Sper sa merite si sa am ce invata acolo" declara Sorin Tranca.

Editia ADCE Awards de anul acesta numara 860 de inscrieri din 19 tari europene in cele 22 categorii de concurs. Jurizarea se va desfasura in zilele de 12 si 13 iunie, iar castigatorii premiilor vor fi anuntati in cadrul ceremoniei de premiere ce va avea loc sambata, 13 iunie, in Barcelona. Lucrarile castigatoare vor putea fi vizualizate pe site-ul oficial ADCE, www.adceurope.org.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Companii

Oameni

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related